KATEGÓRIÁK

BEMUTATKOZÁS


Üzletünk 1998 óta működik mint Korlátolt Felelősségű Társaság. Akkoriban még a Telepes utcában volt nagykereskedésünk. A szükség úgy hozta, hogy 2000-ben költöznünk kellett egy nagyobb és szebb helyre. Ez az üzlet most a XIII. kerületben található meg. A légkondicionált üzlettérben négy pénztár, egy recepcióspult és több ezer féle árucikk várja, kedves meglévő és új vevőinket.

Saját parkolóterületünkön jelenleg 6 autó számára van hely, de azon ügyködünk, hogy ezt a darabszámot növelni tudjuk. Termék skálánkon elsősorban a saját importból származó cikkek, valamint a hazai importőrök és termékgyártók széles palettáját próbáljuk megmutatni. Postai utánvétes csomagküldést is vállalunk, már meglévő partnereink számára.

A vásárlók részére kialakítottunk egy sávos kedvezmény rendszert, amely nagyjából a következőképpen alakul. A termékeket itt két csoportba soroljuk be. Az egyik csoport a saját import (mely kék árcimkén található meg üzletünkben), a másik a hazai importőrök és gyártók csoportja (amelyek fehér cimkével vannak ellátva). A vásárlási összeg eredményétől függően lehet, egyre nagyobb és nagyobb kedvezményeket elérni a két kategóriában. Természetesen a saját importból mindig magasabb a kedvezmény százalék, mint az egyéb áruból. Vevőink kényelmére szolgálhat, a kávé-, üditő-, és csokiautomata széles választéka. Minden kedves érdeklődőt, szeretettel várunk!BEJELENTKEZÉS

Regisztráció

KOSÁR


A kosárban jelenleg 0 darab termék található.


Összesen: 0 Ft


Tovább a kosárhoz

KEDVENCEK

0 darab termék